عجه البيض فى الفرن لسحور خفيف مختلف



بمناسبه اقتراب شهر رمضان الكريم ، قررت ان اقدم لكم كل يوم اكله خفيفه للسحور للتنوع والتجديد واليوم اقدم لكم طريقتى الخاصه لعمل عجه بيض خفيفه وجميله 

مكونات عجه البيض : –
4 بيضات
2 معلقه دقيق
حزمه بقدونس
بصله صغيره مبشوره
فلفل رومى
معلقه صغيره بيكنج بودر
انواع مختلفه من الجبن المتوفره (( رومى – شيدر – بيضا – جريش  
1 حبه طماطم كبيره


طريقه تحضير العجه فى الفرن : –
فى اناء على النار يتم تحمير البصل 
يوضع الدقيق والبيكنج بودر على البيض ويقلب جيدا 
يوضع البصل على خليط البيض بعد ان يبرد ويحرك
توضع الطماطم والبقدونس والفلفل الرومى والبيض على الخليط ويحرك جيدا
يتبل حسب الرغبه ويوضع داخل صينيه الفرن
يوضع فى الفرن لمده 20 دقيقه 
يقدم وهو ساخن 
بالهنا والشفا ورمضان كريم




إرسال تعليق

أحدث أقدم

نموذج الاتصال