شاتوه الشيكولاتة الهش



اقدم لكى اليوم شاتوه الشيكولاته بطريقتى الخاصه طريقه سهله وبسيطة ويمكن عملها فى شهر رمضان المبارك وتقديمها لاودلاك 


المقادير : – 
كوب ونصف دقيق فاخر
كوب سكر بودر
كوب لبن 
كوب كاكاو محلى 
فانيليا
2 معلقه صغيره بيكنج بودر 


طريقه التحضير : – 
فى الخلط يوضع البيض واللبن والفانيليا والسكر ويضرب جيدا 
يتم وضع كوب من الخليط فى الثلاجه لاستخدامه لاحقا
فى اناء يوضع باقى الخليط ويضاف له الدقيق والبيكنج بودر بالتدريج ويقلب جيدا 
يوضع الخليط فى الصينيه المخصصه للكيك 
تدخل الفرن على درجه حراره متوسطه لمده 30 دقيقه 
تخرج من الفرن تقطع بسكين حاده ويضاف لها باقى الخليط 
تترك حتى تبرد وتقدم مع عصير الفرولة او الموز وتزين حسب الرغبه 




















إرسال تعليق

أحدث أقدم

نموذج الاتصال